Over ons

Logo.Praxis is een groepspraktijk logopedie die sinds 2020 werd overgenomen door Ashley Lindemann. Wij werken samen in teamverband en dat biedt verschillende voordelen:

  • Elk heeft een eigen specialisatie
  • Wij kunnen expertises uitwisselen
  • Er is continuïteit van therapie mogelijk tijdens vakanties

Ondanks het belang van teamwork, kiezen we wel voor een stabiele één-op-één relatie tussen patiënt en therapeut. Zo kunnen wij de beste opvolging en resultaten garanderen.

Ashley Lindemann

Ashley behaalde in 2017 haar Professionele Bachelor in de Logopedie. Ze deed al enkele jaren ervaring op in andere logopedische groepspraktijken. Daar werkte ze vooral met kleuters en kinderen met taal-, articulatie-, leer- of slikproblemen. In 2020 startte Ashley bij Logo.Praxis.

Tijdens de zomer van 2017 specialiseerde Ashley zich in OroMyoFunctionele Therapie (OMFT). Ze kan dus kinderen met een infantiel slikpatroon of verkeerde habituele mondgewoonten helpen zodat de tanden zeker niet scheef groeien. Voorts volgt Ashley geregeld bijscholingen (ijsbergrekenen, taaldiagnostiek bij meertalige kinderen, ouderbegeleiding taal,…) om steeds up-to-date te blijven van de laatste nieuwtjes.

Het gebouw